FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbare in conducerea Bergenbier, dupa preluarea de catre Molson Coors

Schimbare in conducerea Bergenbier, dupa preluarea de catre Molson Coors

La cateva luni de la finalizarea achizitiei grupului StarBev - proprietarul Bergenbier – de catre producatorul canadian Molson Coors, compania Bergenbier S.A. anunta numirea unui nou Presedinte, Lucian Ghinea. Acesta il succede in functie pe Jens Hoesel, numit la conducerea companiei locale in primavara anului trecut.

Schimbarea de management va fi implementata pana sfarsitul lunii noiembrie 2012, potrivit unui comunicat al companiei.
Noul Presedinte al Bergenbier S.A., Lucian Ghinea, lucreaza in cadrul grupului StarBev (actualmente Molson Coors Central Europe) de 12 ani, cu o pauza de un an si jumatate in perioada 2008-2009. Ultima functie ocupata a fost aceea de Financial Controller al grupului. Aceasta pozitie i-a permis sa urmareasca  indeaproape dinamica pietelor competitive din Romania si din Europa Centrala. El are o experienta vasta in industria berii din Romania, dar si in FMCG si retail, acumulata in perioada in care a activat in domeniul consultantei in afaceri.

„Cunoscand piata din Romania si fiind foarte atasat de Bergenbier S.A., am incredere ca tranzitia va fi usoara si de bun augur. Alaturi de echipa mea ne vom concentra in perioada imediat urmatoare sa crestem importanta Bergenbier S.A. si a marcilor sale atat pe plan local cat si in cadrul Molson Coors, din care facem parte. Cu brandurile puternice din portofoliu si o viziune clara si obiectiva de abordare a provocarilor din aceasta piata, sunt convins ca vom reusi sa consolidam pozitia companiei noastre si sa contribuim la cresterea reputatiei berii in Romania”, a declarat Lucian Ghinea.

Fostul Presedinte al companiei, Jens Hoesel, si-a inceput activitatea in cadrul grupului StarBev acum doi ani, iar dupa jumatate de an a fost numit Presedinte al Bergenbier S.A. El va parasi grupul Molson Coors, se mai arata in comunicatul producatorului.
Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, activand in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti iar echipa numara aproximativ 600 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content