Acasă > Ursus Retro, o nouă bere în portofoliul Ursus

Ursus Retro, o nouă bere în portofoliul Ursus

Ursus Breweries își extinde portofoliul prin lansarea Ursus Retro, un nou sortiment de bere blondă nepasteurizată, produsă după o rețetă cu 100% malț și drojdie de tip Lager. Ambalajul produsului presupune o sticlă de tip Euro, forma clasică a sticlei de bere din perioada anilor ‘90.

„Ursus Retro este o bere „cu gust ca atunci, dar ideală pentru acum”, care te duce cu gândul la vremurile petrecerilor în stil analogic, când distracția era cu adevărat legendară pentru că se trăia pe viu, iar prietenii se întâlneau mai des la un chef în sufragerie sau la o ieșire la bere decât pe chat”, au declarat reprezentanții companiei.

Noul sortiment este disponibil începând cu 26 martie 2018 în lanțurile de comerț modern și tradițional din toată țara, în mai multe variante de ambalaj: sticlă returnabilă de 500 ml, sticlă nereturnabilă de 500 ml, doză de 500 ml, pachet de 6 doze și draught.

Campania pentru lansarea Ursus Retro, dezvoltată sub conceptul “Distracția legendară revine cu Ursus Retro!”, include un spot TV, comunicare online și în Social Media, precum și promovare la raft într-un stil retro inovator și se va derula în perioada 29 martie 2018 - 15 iunie 2018.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content