Acasă > Un produs nou în portofoliul Zarea

Un produs nou în portofoliul Zarea

Zarea, unul dintre cei mai importanţi jucători din categoria băuturilor spirtoase, lansează pe piață vinarsul Zarea 1912 XO, o băutură tribut anului de naștere al companiei.

”Vinarsul Zarea 1912 este povestea succesului companiei Zarea, ce evidenţiază tradiţia de peste 100 de ani pe piaţa din România, marcând traseul acesteia prin istoria vinurilor spumante şi a băuturilor distilate româneşti. Aromele elegante, notele fine de stafide, vanilie, migdale și note lemnoase ale noului produs le oferă consumatorilor o experiență fascinantă a gustului”, se arată în comunicatul de lansare.

Vinarsul Zarea 1912 XO, într-o sticlă cu prezentare premium de 0,7L, se găseşte ambalat individual într-o cutie, la prețul recomandat de 110 lei.

Zarea este unul din primii jucători din piața românească de băuturi alcoolice, având o tradiție de peste 100 de ani. Povestea companiei a început în 1912, când Wilhelm Mott a pus bazele unei fabrici mici de băuturi în București. În portofoliul său se regăsesc 14 branduri locale care acoperă segmentele de vinars, vin spumant, cidru, vermut, bitter și băuturi spirtoase. Potrivit celor mai recente informații financiare disponibile, Zarea a raportat în 2017 afaceri de 76,16 milioane de lei, în creștere cu aproximativ 6% față de anul precedent și un profit de 5,6 milioane de lei, în scădere față de 2016.

 

Distribuitor: 

Zarea SA

Nume produs: 

Vinars Zarea 1912 XO

Pret recomandat de vanzare: 

110 lei (TVA inclus)

Nume companie producatoare / importatoare: 

Zarea SA

Telefon: 

021 667 00 20

Adresa: 

Bd. Bucureștii Noi, nr. 176, sector 1, București

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content