Acasă > Testimoniale Progresiv Interactiv

Testimoniale Progresiv Interactiv

Testimoniale

Constantin Popa – Administrator Vitosa (Talmaciu, Sibiu)
"Am mai fost la evenimentele organizate de Magazinul Progresiv si de fiecare data am plecat cu multe idei. Nu pot sa spun decat ca ma bucur ca existati. Sunteti o sursa constanta de informatii la care altfel, noi micii comercianti, nu am avea acces - ma refer aici la studii de cumparator, precum cel prezentat astazi, la datele statistice. Intr-o lume tot mai globalizata in care marile lanturi au tot mai mare pondere, noi avem nevoie sa ramanem pertinenti. De exemplu, dupa ce am auzit experienta domnului Paraschiv, de la Paco Supermarket, mi-ar placea sa intru in acest proiect cu Mercury Research prin care sa aflu ce parere au cumparatorii mei, insa trebuie sa ma pregatesc putin logistic inainte, pentru ca ar trebui sa am o persoana dedicata care sa se ocupe".
 
 Florina Susu - Director Retea Magazine Vascar (Vaslui)
"Ce a adus nou seminarul Progresiv Interactiv fata de editiile precedente si care mi s-a parut o informatie foarte utila este studiul de piata prezentat de specialistii de la Exact Cercetare. O sa schimbam si noi in reteaua noastra unele lucruri. In acelasi timp, sunt foarte bucuroasa ca ati venit si in Bacau cu acest eveniment"

Ioan Afetelor – Administrator Retea Cosmos (Piatra Neamt)
„Mi s-a parut interesant studiul de la Exact Cercetare si Consultanta. Mi-a confirmat informatii despre piata pe care le banuiam deja si mi-a placut ca au fost bine structurare si punctate. Ca reprezentant al unui magazin traditional mi-ar fi placut sa vad la un astfel de eveniment si o reactie fata de expansiunea marilor retaileri. Pe de alta parte, ma gandesc sa ma inscriu la studiul realizat de Mercury Research si m-am gandit si cum sa-mi conving clientii sa participe la sondaj: cel mai usor mod sa-i faci sa raspunda este sa le acorzi un discount de 10% dupa completare”.

 

Iuliana Zaharia – Manager Retea Emma Hart (Bacau)
"Sunt binevenite aceste intalniri desi marturisesc ca in mare parte stiam lucrurile discutate, insa au fost si lucruri noi pe care le-am aflat, cum ar fi solutiile ingenioase de eficientizare a traficului la casa de marcat, prezentate de reprezentantul RBC. O sa le punem si in practica. De asemenea, cred ca o sa implementam si un panou la intrarea in magazin unde sa anuntam promotiile active in magazin. Si partea cu autoritatile este foarte utila pentru ca ne da posibilitatea sa ne lamurim anumite lucruri mai sensibile"

Razvan Neagu – Responsabil Mgazine Sergiana (Brasov)
“ Nu este prima oara cand particip la Interactiv. Particip pentru ca este un eveniment bun si constructiv pentru toata lumea, pentru ca am acces la informatii gratuite si pentru ca intru in contact cu oameni din domeniu din dierite parti ale tarii, de la care aflu cum decurge comertul si in alte zone. Prezentarea RBC mi s-au parut cea mai interesanta. Au fost expuse cateva idei la care ne-am gandit si noi, dar pe care nu le-am pus in aplicare”.

Gabriel Diaconu – Director Executiv Pita Impex (Botosani)
“La Progresiv Interactiv am primit informatii noi si detaliate in ceea ce priveste partea de solutii de retail. Foarte interesante mi s-au parut si studiile aduse de companiile de cercetare, instrumente la care nu multi au acces si care sunt foarte importante atunci cand vrei sa iei anumite decizii. Mi s-au parut interesante si discutiile cu autoritatile locale, mai ales ca in cadrul sesiunii de discutii libere am vazut si problemele celorlalti proprietari si manageri de magazine. Evenimetnul a fost unul complet din toate punctele de vedere pentru un manager de magazin si cred ca e bine ca a fost facut in Provincie, pentru ca majoritatea intalnirilor sunt in Bucuresti si e dificil in cazul nostru sa ajungem”.

Cornelia Serban,  managing director Ruxir Market (Bucuresti)

„Evenimentul este foarte constructiv. Faptul ca te pune in relatie directa cu producatorii, cu organele de control mi se pare un lucru extraordinar si o sansa unica de a ne intalni, de a ne vedea si de a ne privi in ochi unii cu ceilalti. Daca se vor mai organiza asemenea evenimente, daca echipa va fi mai mare, mai completa, intalnirile vor fi mai constructive. Astfel, poate comertul traditional romanesc  nu se va distruge pana la capat deoarece, in opinia mea, dupa ce au venit firmele mari din afara tot ce a fost de luat ca si spatii comerciale in zonele cu vad bun a fost luat”.

Florina Susu - sef departament magazine Vascar (Vaslui)

„La Interactiv mi s-a parut interesanta prezentarea solutiei software a celor de la RBC. In cazul nostru este binevenita deoarece este mai mult decat ceeea ce avem noi implementat acum, in conditiile in care noi vrem sa ne dezvoltam, astfel ca vom avea nevoie de analize mult mai detaliate. Totodata, a fost binevenita participarea la discutii a reprezentantilor organelor de control, deoarece am constatat ca si alte firme se confrunta cu problemele noastre, care sunt generale in randul comerciantilor. Acestea mi s-au parut cele mai frumoase lucruri de aici – comunicarea si interactivitatea”.

 

Tracking Popular Content