Acasă > Știri > Xavier Piesvaux, fostul CEO Mega Image, preia conducerea Delhaize Belgia

Xavier Piesvaux, fostul CEO Mega Image, preia conducerea Delhaize Belgia

Xavier Piesvaux, managerul care a fost la conducerea rețelei Mega Image în perioada 2009-2016, a fost numit în funcția de CEO în cadrul Delhaize Belgia. Piesvaux îl va înlocui pe Denis Knoops și va prelua poziția oficial începând cu data de 11 septembrie.

”Xavier Piesvaux este succesorul potrivit pentru ca Delhaize să redevină magazinul preferat în Belgia și Luxemburg. Delhaize rămâne brandul lider al grupului Ahold Delhaize în Belgia, având nu mai puțin de 700 de magazine”, se arată în comunicatul publicat de grup.

Managerul va raporta direct lui Wouter Kolk, actualul CEO Albert Heijn, care se alătură Comitetului Executiv al Ahold Delhaize în calitate de COO pentru Belgia și Țările Baltice.

Piesvaux are o experiență de peste 25 de ani în retail. Managerul a venit în România și în echipa Delhaize Group în anul 2006, pe poziția de Director Operațional al Mega Image. La acea dată, rețeaua număra doar 19 magazine. În 2009 Piesvaux a fost promovat la conducerea companiei și tot atunci retailerul a demarat un plan de expansiune extrem de ambițios, cu circa 100 de inaugurări de magazine pe an.
În 2016, după aproape 10 ani petrecuți în companie, Piesvaux a plecat în echipa Walmart din Canada de Est pe poziția de Vice Președinte.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content