Acasă > Știri > Vassilis Stavrou pleacă de la Mega Image, funcția lui fiind preluată de un român

Vassilis Stavrou pleacă de la Mega Image, funcția lui fiind preluată de un român

Vassilis Stavrou, în prezent Director General al Mega Image, va fi numit Brand President al companiei Alfa Beta din Grecia, începând cu 1 octombrie 2018, succedându-l pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate. Alfa Beta este una dintre cele șase companii din grupul Ahold Delhaize ce activează în Europa Centrală și de Sud-Est. 
 
Stavrou va lăsa Mega Image în mâinile lui Mircea Moga, în prezent SVP Comercial și Logistică în cadrul Mega Image, care va fi numit Brand President al companiei.

„Suntem foarte încântaţi că Vassilis se întoarce în Grecia pentru a prelua conducerea Alfa Beta, o companie pe care o cunoaşte bine. Vassilis şi-a început cariera în Alfa Beta în 1994 şi a ajuns să cunoască organizaţia trecând prin diferite roluri precum Logistică, Asigurarea Calității și Resurse Umane. Avem toată încrederea că el este liderul potrivit să asigure pentru Alfa Beta păstrarea poziţiei numărul unu pe care o deţine în prezent pe piaţa din Grecia”, a declarat Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize.

Mircea Moga a participat la dezvoltarea companiei, contribuind la creşterea acesteia de la patru magazine, când şi-a început cariera în Mega Image, la mai mult de 620 de magazine în prezent.

Vassilis Stavrou, 48 de ani, deține poziția de Director General al Mega Image de la jumătatea lui 2015, având o experiență de 24 de ani în retail. Managerul are la bază studii în știința alimentară și tehnologie.

Într-un interviu acordat revistei Progresiv, la puțin timp de la preluarea funcției în România, acesta a declarat: „Am început chiar în grupul Delhaize, la departamentul de logistică, după câțiva ani m-am mutat în departamentul de calitate și siguranță alimentară și apoi am activat în zona resurselor umane, în diverse poziții cu responsabilitate regională. Înainte de a prelua funcția de Director General la Mega Image România, am petrecut aproape un an în poziția de director de dezvoltare a businessului pentru Sud-Estul Europei și Indonezia”.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 623 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content