Acasă > Știri > Vascar atinge pragul de afaceri de 18 mil. euro

Vascar atinge pragul de afaceri de 18 mil. euro

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță o creștere de 15% a cifrei de afaceri la finalul lui 2018 față de 2017, în contextul extinderii portofoliului și a partneriatelor cu marile rețele de distribuție la nivel național.

Compania raportează astfel o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro la finalul lui 2018. În volum, cea mai mare creștere procentuală este înregistrată de segmentul de carne fresh, +44%, avans susținut de extinderea gamelor din categorie. Categoria conserve a marcat o creștere în volum de 19,5%, în timp ce categoria mezeluri a crescut în volum cu 10%.

“Ne bucurăm că de la an la an reușim să menținem un ritm de creștere constant, sănătos. În 2019 ne propunem să continuăm extinderea distribuției la nivel național, astfel încât orice român să poată alege oricând un produs din carne de calitate, gustos și sănătos de la Moldova în Bucate”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Înființată în 1984 la Vaslui, compania Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Producătorul are peste 300 de angajați și deține o fabrică de procesare la Vaslui și 18 magazine proprii în regiunea Moldovei. Vascar mai produce marcă proprie pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content