Acasă > Știri > Valoarea plăților prin intermediul mobilPay Wallet a fost de 850.000 de euro în 2016

Valoarea plăților prin intermediul mobilPay Wallet a fost de 850.000 de euro în 2016

Plățile cumpărăturilor cu ajutorul aplicației mobilPay Wallet s-au triplat în 2016 față de anul precedent. Astfel, valoarea plăților cu ajutorul mobilPay Wallet – aplicație care permite plata cu ajutorul telefonului mobil – a fost în 2016 de aproximativ 850.000 de euro, iar plata medie achitată a fost de 85 de lei.

Potrivit datelor furnizate de NETOPIA mobilPay, această aplicație este utilizabilă în prezent la toate magazinele Carrefour şi Selgros din ţară și în lanţul de retail Cora din Capitală.

„Aplicaţia mobilPay Wallet este cea mai premiată soluţie de plată din România, şi primul produs tech românesc premiat şi consacrat în Silicon Valley. Astăzi, consumatorii pot achita cu mobilPay Wallet, rapid şi simplu, direct de pe telefon”, spun reprezentanți companiei NETOPIA mobilPay.

Lansată în martie 2013, aplicaţia mobilPay Wallet este disponibilă pentru telefoanele smart și poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store.
În ceea ce privește întregul sistemul de plăți digitale, NETOPIA mobilPay a intermediat în 2016 peste 7 milioane de tranzacții electronice, din care 4,2 milioane online, respectiv 3 milioane prin sms-uri. Compania a înregistrat, astfel, o creștere cu 75% comparativ cu 2015, când intermediase un total de 4 milioane de plăţi online şi mobile.

Valoarea integrală a sumelor achitate digital în 2016 a crescut cu aproape 40% comparativ cu anul precedent, cumulând 200 de milioane de euro. În ceea ce privește valoarea medie achitată per tranzacție online, aceasta a fost de 230 de lei, echivalentă cu cea raportată în 2015.

Potrivit celei mai recente cifre de afaceri publicate pe site-ul Mnisterului de Finanțe, Compania Netopia a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de aproximativ 42,5 milioane lei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content