Acasă > Știri > Ursus Breweries își extinde capacitatea logistică la Cluj

Ursus Breweries își extinde capacitatea logistică la Cluj

Ursus Breweries, unul dintre principalii jucători pe piața locală a berii, a închiriat o hală de 8.000 de metri pătrați în CTPark Cluj II, situat în localitatea Florești, în apropiere de Cluj-Napoca. Acesta este al doilea parteneriat încheiat între CTP și Ursus Breweries, după livrarea unui depozit de 14.000 metri pătrați în CTPark Timișoara II, în noiembrie 2017.

“Suntem încântați de extinderea parteneriatului cu Ursus Breweries, în zona de vest a țării. CTPark Cluj II va fi unul dintre cele mai moderne parcuri și oferă deja, în spațiile finalizate, facilități la cele mai înalte standarde ale pieței. Județul Cluj este una dintre zonele cele mai dezvoltate ale țării, din punct de vedere economic. Numeroasele cereri pe care le-am primit de la clienți din regiune, ne-au determinat să demarăm construcția celui de-al doilea parc industrial și logistic pe care îl deținem aici, după cel din Apahida”, a declarat Daniel Paraschiv, Business Development Manager pentru Transilvania al CTP Romania.

Ursus deține în Cluj o berărie cu producție proprie, inaugurată la circa un an de la închiderea fabricii pe care producătorul o deținea pe această piață.

Ursus Breweries este liderul pieței locale de bere, cu afaceri de 1,71 miliarde lei în 2017. Din 2017 Ursus Breweries este parte a grupului Asahi, în urma finalizării unei tranzacții de 7,3 miliarde de euro ce a inclus foste branduri și active ale SABMiller din cinci țări din Europa de Est: România, Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content