Acasă > Știri > Unilever cumpără un producător britanic de snackuri sănătoase

Unilever cumpără un producător britanic de snackuri sănătoase

Gigantul Unilever a achiziționat un producător britanic de snackuri sănătoase, ce deține printre altele și brandul Graze, scrie Esmmagazine.

Compania britanică de snacking, fondată în anul 2008, oferă o gamă largă de produse precum nuci, semințe, mixuri de semințe și batoane, fără ingrediente artificiale.

Brandul Graze s-a poziționat drept un produs multichannel, fiind distribuit atât în retailul fizic precum și în comerțul online, alături de serviciul de livrare la domiciliu.

“Ne accelerăm prezența în zona alimentelor sănătoase și a consumului out of home, iar această achiziție completează armonios portofoliul nostru de branduri cu un scop bine definit”, au spus reprezentanții Unilever.

În regiunea din sud-centru a Europei, grupul Unilever desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever România. Unilever South Central Europe, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. În 2017, compania, care deține o unitate de producție la Ploiești, a realizat afaceri de 897,55 milioane lei, în ușoară creștere față de anul precedent, de 1,03%.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content