FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Unilever aduce pe piața locală produsele Seventh Generation

Unilever aduce pe piața locală produsele Seventh Generation

Unilever își extinde portofoliul de produse de curățare a casei și lansează, în România, brandul Seventh Generation. Cu o expertiză de peste 30 de ani în domeniul produselor ecologice destinate curățeniei și originar din SUA, brandul Seventh Generation aduce în atenția consumatorilor un portofoliu de produse de curățare a casei lipsite de ingrediente sintetice cum ar fi coloranții și înălbitorii sintetici, parfumul sau alcoolul, nucleul formulelor sale bazându-se pe puterea naturii.

Portofoliul Seventh Generation cuprinde 9 produse, fiind în prezent în categoriile detergenți lichizi pentru rufe, detergenți pentru vase (atât pentru spălare manuală, cât și pentru mașina de spălat vase), detergenți universali și  detergenți pentru baie. Brandul a intrat pe piața românească la începutul lunii iunie și beneficiază de susținere atât în mediul digital, cât și in-store și PR, produsele fiind disponibile în magazinele selectate dm drogerie markt, Mega Image, Bebe Tei, dar și on-line (ex: republicabio.ro, organik.ro, elefant.ro).

„Seventh Generation este un pionier în inovațiile responsabile și sustenabile, din care fac parte detergenți și produse de curățare destinate casei. Lansarea noului brand în România este, cu siguranță, un răspuns la dorința consumatorilor de a se bucura de produse de home care să le depășească așteptările și care, în același timp, să guverneze în jurul unei filosofii curate și inspirate din puterea naturii. Seventh Generation se adresează nu doar generațiilor actuale, ci și următoarelor șapte, propunând formule de curățare create pentru multiple tipuri de nevoi casnice”, explică Claudia Fulgeanu, HPC Incubator Marketing Lead Unilever South Central Europe.

Seventh Generation a intrat în portofoliul Unilever în anul 2016, tranzacția ridicându-se la aproximativ 600 de milioane de dolari. În anul 2015, Seventh Generation raportase afaceri de 200 de milioane de dolari, iar 10 ani rata anuală compusă de creștere în ultimii 10 ani a fost de peste 10%.

Unilever este unul dintre liderii globali pe piaţa bunurilor de larg consum, cu operațiuni puternice în peste 100 de țări și vânzări în peste 180 de țări. În regiunea din sud-centru a Europei, grupul Unilever desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever România. Unilever South Central Europe, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Moldova. În 2018, compania, care deține o unitate de producție la Ploiești, a realizat afaceri de 954,2 milioane lei, în ușoară creștere față de anul precedent, de 6%, și un profit net de 13,6 milioane lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content