Acasă > Știri > Un nou Președinte pentru URBB

Un nou Președinte pentru URBB

Începând cu primul trimestru al acestui an, Kobi Dar a preluat funcția de Președinte al producătorului de bere United Romanian Breweries Bereprod (URBB), poziție ocupată în ultimii trei ani de către Shachar Shaine.

Noul Președinte al companiei are o experiență de aproape 20 de ani în sectorul industrial de băuturi, peste 10 ani dintre aceștia implicând funcții de top management. Kobi Dar a mai activat în România, în cadrul URBB, între 2005 și 2009, ocupând în această perioadă funcția de Vice-Președinte Supply Chain.

Kobi Dar a absolvit Institutul de Tehnologie Technion din Haifa, Israel, în 1996, și a urmat un Executive MBA la Universitatea din Tel Aviv între 2003 și 2005. Pe parcursul celor aproape 20 de ani de carieră, Kobi Dar a deținut funcții de top management în departamente diverse, de la logistic, la operațional și strategie, având o experiență vastă în cadrul industriei de băuturi.

Fabrica de bere URBB are o capacitate de producţie de peste 2,4 milioane hectolitri, iar în companie lucrează în acest moment peste 775 de angajaţi.

URBB deține în portofoliu branduri precum Tuborg, Skol, Carlsberg sau Guinness. Potrivit ultimelor date financiare disponibile, compania a raportat în 2017 o cifră de afaceri de 392 de milioane de lei, în creștere cu 5% față de anul precedent. La nivel de profitabilitate însă, producătorul a raportat pierderi de 2,79 milioane de lei, în condițiile în care în 2016 profitul a fost de 8,89 de milioane de lei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content