Acasă > Știri > Un nou Director de Vânzări pentru Bergenbier

Un nou Director de Vânzări pentru Bergenbier

Nicolae Dragomir a preluat de la începutul anului poziția de Director de Vânzări Bergenbier S.A., după ce, timp de zece ani, a fost Director Financiar al companiei și membru în board.

Nicolae Dragomir face parte din echipa Bergenbier de 15 ani, ocupând diverse poziții din departamentul financiar. În ultimii doi ani a preluat și conducerea departamentului financiar al companiei Kamenitza- Bulgaria.

În toți acești ani, Nicolae Dragomir a fost implicat în toate procesele comerciale din companie, având o înțelegere foarte bună asupra acestui mediu de business extrem de dinamic. Această numire face parte din planul său de dezvoltare din cadrul Molson Coors Europe.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume. Bergenbier a raportat în 2017 venituri nete de 599, 21 de milioane de lei, în creștere cu circa 5% față de anul precedent și un profit de 28 de milioane de lei după cinci ani de pierderi.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content