Acasă > Știri > Un nou Director de Achiziții Non-Food pentru Kaufland România

Un nou Director de Achiziții Non-Food pentru Kaufland România

Kaufland România are începând cu luna ianuarie un nou Director de Achiziții Non-Food, după ce Dan Alexandru Olaru preia această funcție de la Maria Movileanu.

Cu o experiență de peste 10 ani în cadrul Kaufland, Dan Alexandru Olaru a ocupat pe rând toate pozițiile din cadrul departamentului de Achiziții: a început în departamentul Food - Lactate și congelate, respectiv Carne și a continuat să avanseze. Înainte să preia funcția de Director Non-Food, a ocupat timp de câțiva ani poziția de Senior Buyer Electro/Auto/DIY/Multimedia.

Dan Alexandru Olaru este absolvent al Academiei de Studii Economice, deține un master în Comunicarea în business în engleză și vorbește trei limbi străine, printre care franceza și germana.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 120 de magazine în România. Compania a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de euro (10,08 miliarde de lei), în creștere cu 4% față de anul precedent.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content