Acasă > Știri > Un fost executiv al Carrefour România, promovat în grupul francez

Un fost executiv al Carrefour România, promovat în grupul francez

François Melchior de Polignac, executivul francez care a condus operațiunile Carrefour în România în perioada 2010-2013, a fost numit Director Executiv mercantizare, aprovizionare și formate, urmând să ocupe totodată poziția de membru în comitetul executiv al grupului, scrie Esmmagazine.com.

În 2013, Melchior de Polignac a fost numit CEO al Carrefour Belgia, odată cu numirea lui Jean Baptiste Dernoncourt la conducerea operațiunilor din România. François Melchior de Polignac s-a alăturat echipei Carrefour în anul 2000, în departamentul de fuziuni și achiziții. Ulterior a fost numit în funcția de director al unui hypermarket, iar în 2017 a fost promovat ca director executiv transformare, mercantizare și parteneriate.

Înainte de a lucra în cadrul Carrefour, Melchior de Polignac și-a început cariera în cadrul L’Oréal, în departamentul financiar, după care a lucrat timp de trei ani pentru Boston Consulting Group.

La rândul său, Gérard Lavinay a fost promovat ca Director Executiv Carrefour România. Și el a condus în perioada 2013-2017 operațiunile retailerului francez în regiunea Europei de Nord – Belgia, Polonia și România.

Începând cu luna august a acestui an, la conducerea Carrefour România a fost numit Jean Richard de Latour. Anterior acestei poziții, managerul a fost Director Operațional Hypermarket Bassin Grand Nord în Franța.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content