Acasă > Știri > Un britanic ia locul lui Paul Polman la șefia Unilever

Un britanic ia locul lui Paul Polman la șefia Unilever

Alan Jope este noul CEO al gigantului din industria bunurilor de larg consum Unilever, înlocuindu-l în funcție pe Paul Polman, cel care a condus compania din anul 2009, scrie Retaildetail.eu.

Paul Polman își va încheia mandatul de CEO al Unilever la finalul acestui an, însă va rămâne în boardul companiei pentru încă șase luni pentru a asigura o tranziție lină. Olandezul a condus operațiunile Unilever începând cu 2009 și a avut ca obiectiv o creștere sustenabilă a businessului și o simplificare a structurii organizaționale.

Alan Jope a început să lucreze în Unilever în 1985, pe vremea când avea doar 21 de ani. Experiența sa internațională cuprinde poziții de management în țări precum Africa, America și Europa. Din anul 2014 el a condus divizia Beauty&Personal Care din cadrul Unilever.

În regiunea din sud-centru a Europei, grupul Unilever desfăşoară operaţiuni pe pieţele produselor alimentare, de îngrijire personală şi de îngrijire a locuinţei, prin Unilever South Central Europe şi Unilever România. Unilever South Central Europe, cu sediul în Bucureşti, coordonează operaţiunile de marketing şi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. În 2017, compania, care deține o unitate de producție la Ploiești, a realizat afaceri de 897,55 milioane lei, în ușoară creștere față de anul precedent, de 1,03%.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content