Acasă > Știri > Tetra Pak are un nou Director General pentru regiunea Europei de Sud-Est

Tetra Pak are un nou Director General pentru regiunea Europei de Sud-Est

Tetra Pak, unul dintre cei mai importanți jucători din industria de procesare și ambalare a alimentelor, l-a numit pe Guillaume Latourrette în funcția de Director General pentru operațiunile companiei în regiunea Europei de Sud Est.

Guillaume Latourrette îl înlocuiește pe Francesco Faella, care a preluat o poziție nouă, de Managing Director pentru Tetra Pak Italia.

Latourrette are peste 16 ani de experiență internațională, ocupând în trecut o serie de poziții de leadership la nivel european și global în industria de ambalare pentru alimente și băuturi. Și-a dezvoltat cariera în vânzări, precum și în marketing și product management. Guillaume Latourrette se alătură echipei din Europa de Sud Est după ce a ocupat poziția de Regional Marketing Director în cadrul companiei, rol în care a coordonat dezvoltarea strategiei de marketing a companiei în Europa şi Asia Centrală, cu focus pe zona de digital şi servicii de marketing.

Înainte de poziția sa europeană, Guillaume a ocupat funcția de Marketing Director pentru Tetra Pak Franța și Global Product Manager pentru o serie de produse cheie din portofoliul companiei, precum Tetra Gemina Aseptic și Tetra Prisma Aseptic.

În noul său rol, Guillaume Latourrette conduce din Belgrad business-ul Tetra Pak în cele 14 pieţe din Europa de Sud-Est, dintre care cele mai mari sunt Serbia, Grecia, Croaţia şi România.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content