Acasă > Știri > Supeco ajunge la o rețea de 16 magazine la nivel național

Supeco ajunge la o rețea de 16 magazine la nivel național

Retailerul francez Carrefour continuă să investească în extinderea rețelei Supeco și bifează prima sa deschidere din Satu Mare.

Noul magazin este situat pe strada C.S. Anderco nr. 1 și dispune de un spațiu de vânzare de 1.376 mp și 22 de locuri de muncă.

Prin această deschidere, rețeaua Supeco ajunge la 16 magazine la nivel național, după cele din București, Rm. Vâlcea, Târgoviște, Slatina, Giurgiu, Galați, Craiova, Focșani, Balș, Hunedoara, Baia Mare, Iași, Gheorghieni și Sibiu.

Conceptul Supeco are un profil de discount, iar accentul la nivel de sortimentaţie este pus pe produsele de larg consum şi cele proaspete. Magazinele au o suprafaţă de vânzare între 1.500 – 2.000 mp şi o ofertă ce nu depăşeşte 7.000 de SKU-uri. Primul magazin Supeco din România a fost inaugurat în septembrie 2014, la doar un an după lansarea oficială a conceptului.

Rețeaua este operată de compania Supeco Investment și a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 264,3 milioane lei şi pierderi de 3,29 milioane lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content