Acasă > Știri > SelfPay, nou parteneriat strategic cu AKTA

SelfPay, nou parteneriat strategic cu AKTA

SelfPay, liderul local al pieței de stații de plată de tip self-service, anunță semnarea unui nou parteneriat cu un operator telecom național, AKTA, brandul sub care operează Digital Cable Systems și AKTA Telecom.  

 
Astfel, clienții AKTA au posibilitatea de a-și plăti facturile, fără comision, la peste 4.200 de Stații de Plată SelfPay din întreaga țară. Plata se realizează simplu și rapid, iar clienții AKTA pot afla în timp real valoarea facturilor restante, datorită integrării în timp real a celor două sisteme. “Clienții AKTA pot plăti cu numerar, bon de rest sau prin intermediul aplicației mobile SelfPay la oricare dintre cele peste 4.200 de Stații de Plată, dar și cu cardul sau prin Apple Pay la Stațiile de Plată SelfPay dotate cu POS“, se precizează în comunicatul transmis de SelfPay.
 
Stațiile de Plată SelfPay sunt amplasate în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în orele de program ale magazinelor respective.
 
Digital Cable Systems S.A. și AKTA Telecom S.A. sunt companii care furnizează servicii Quad Play (televiziune prin cablu, internet, telefonie fixă și mobilă) clienților rezidențiali și de business. În România, acestea operează în peste 3.000 de localități din 35 de județe.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content