Acasă > Știri > Șeful Kaufland România preia și conducerea businessului din Cehia

Șeful Kaufland România preia și conducerea businessului din Cehia

Marco Hößl, executivul care conduce operațiunile Kaufland pe piața din România și Republica Moldova, va coordona și activitățile retailerului german din Cehia.

Marco Hößl a preluat conducerea businessului local la finalul anului 2014, iar numirea în fruntea Kaufland Republica Moldova a venit în 2015, odată cu anunțul de intrare a retailerului pe această piață.

În Cehia Kaufland operează 130 de magazine, care au generat anul trecut vânzări de 2,2 miliarde de euro. Astfel, managerul ajunge să gestioneze, în cele trei țări, 250 de magazine, cu afaceri de aproximativ 5 miliarde de euro.

Kaufland operează în România o rețea de 119 hypermarketuri. Compania a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de euro (10,08 miliarde de lei), în creștere cu 4% față de anul precedent, iar pentru anul acesta reprezentanții companiei au precizat că obiectivul Kaufland este de a menține compania pe plus, nefiind comunicat și ritmul de creștere.

În Republica Moldova retailerul are în construcție 3 magazine, Kaufland intenționând să investească peste 100 de milioane de euro în primii trei ani de activitate pe această piață.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content