Acasă > Știri > Schimbări în conducerea Coca-Cola la nivel regional

Schimbări în conducerea Coca-Cola la nivel regional

Compania Coca-Cola anunță numirea lui Nikos Koumettis în funcția de Președinte al grupului pentru regiunile Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Nikos Koumettis îl înlocuiește pe Brian Smith, care a fost numit în funcția de Chief Operating Officer. Zona EMEA este cea mai mare și mai diversificată regiune a companiei Coca-Cola, cu șase unități de afaceri, 120 de țări și o treime din populația lumii: 2,4 miliarde de consumatori.

Anterior, Nikos Koumettis a ocupat poziția de Președinte al unității de afaceri din Europa Centrală și de Est (CEE), unde a gestionat businessul a 26 de țări, din Rusia până în Italia, inclusiv România.

Nikos Koumettis va fi urmat în funcția de Președinte CEE de către Lana Popovic, care este, în prezent, Franchise General Manager în regiunea Europa de Nord-Est. Anterior, Lana Popovic a deținut funcția de Franchise General Manager pentru Țările Baltice și Polonia. Lana Popovic, care s-a alăturat companiei Coca-Cola în 2001, a deținut o varietate de poziții în Europa de Est și Sud-Est, iar, din funcția nouă, îi va raporta direct lui Nikos Koumettis.

Nikos Koumettis s-a alăturat Companiei Coca-Cola în 2001, ocupând funcția de Președinte al Coca-Cola Company Canada. Înainte de a se alătura companiei Coca-Cola, a lucrat în marketing pentru Kraft Jacobs Suchard și în vânzări și distribuție în cadrul Elgeka. De asemenea, Nikos a avut și poziții în departamente comerciale și logistice pentru Papastratos S.A./Phillip Morris, cea mai mare companie de tutun din Grecia.

Lana Popovic lucrează pentru Coca-Cola din 2001, perioadă în care a ocupat funcții de conducere în management, strategie și marketing la nivel regional.

Coca-Cola este o companie de băuturi cu peste 500 de mărci în peste 200 dețări. În plus față de brandurile Coca-Cola, portofoliul include alte mărci valoroase precum AdeZ, băuturile Powerade, sucurile Simply etc.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content