Acasă > Știri > România susține avansul vânzărilor L'Oréal în regiune, în 2018

România susține avansul vânzărilor L'Oréal în regiune, în 2018

Grupul francez L'Oréal, unul dintre cei mai importanți jucători din industria de cosmetice la nivel global, a afișat un avans de 9,1% al afacerilor (like-for-like) pentru regiunea Europei de Est, creșterea fiind susținută de toate cele patru divizii, arată raportul financiar al companiei.

România, Turcia, Ucraina și Cehia sunt țările care au susținut avansul afacerilor în Europa de Est. În plus, vânzările online au crescut accelerat, cu peste 50%.

“Într-o industrie a cosmeticelor care a accelerat puternic în 2018, L'Oréal a marcat cel mai bun an pentru business din 2007, cu o creștere de 7,1% la nivelul întregului an. Toate diviziile au crescut, în special L'Oréal Luxe și Active Cosmetics, ambele înregistrând un avans de peste 10%. Într-un context economic ce rămâne volatil și incert, suntem încrezători că inovațiile, brandurile noastre puternice și prezența digitală ne vor aduce o performanță peste cea a industriei în 2019”, a spus Jean-Paul Agon, Președinte și CEO al L'Oréal.

L’Oréal România a încheiat 2017 cu o cifră de afaceri de 369,5 milioane de lei, în creștere cu 17% față de 2016, respectiv un profit net de 33,9 milioane de lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content