Acasă > Știri > Purcari pariază pe China și listează încă 14 vinuri

Purcari pariază pe China și listează încă 14 vinuri

Producătorul de vinuri Purcari Wineries Plc. îşi consolidează prezenţa pe segmentul premium și mediu plus din China prin extinderea gamei de produse disponibile pe această piaţă. Astfel, Grupul Purcari aduce consumatorilor din China 14 sortimente produse de Bostavan și Bardar, din gamele Daos Reserve, Ice Wine Daos, spumantele Daos și brandy-ul Daos. 

Piața din Asia/China este una semnificativă pentru producător, reprezentând o cotă de 4% din vânzările produselor finite ale Grupului, în primele nouă luni din 2017. China este printre cele mai mari piețe ale vinului din lume, situându-se la 4.582 milioane de litri în 2016, potrivit Euromonitor, iar importurile de vin au înregistrat un avans anual de 45% în 2016. Datele Euromonitor mai relevă şi un potențial de consum semnificativ pentru vin în China, în 2016 consumul per capita fiind ȋn această ţară de 3.3 litri, comparativ cu 16,3 litri per capita în România. 

„Piața din China reprezintă unul din punctele noastre de interes, iar succesul înregistrat până în acest moment cu gama mainstream Daos ne-a convins de potențialul pe care produsele noastre îl au în această zonă. Pornim încrezători acestă nouă etapă de consolidare a prezenței noastre pe piața din China și suntem nerăbdători să vedem primele reacții ale iubitorilor de vin din această țară legate de noile game oferite”, a declarat Artur Marin, Director Comercial, Grupul Purcari.

Prezentarea produselor va avea loc în cadrul a două expoziții dedicate ȋn China, în luna martie, și vor fi disponibile la raft, pentru început, în partea estică a acestei ţări. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content