Acasă > Știri > Puratos numește o româncă la conducerea businessului în Europa de Est

Puratos numește o româncă la conducerea businessului în Europa de Est

Grupul belgian Puratos, unul dintre principalii producători de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie şi ciocolaterie, a desemnat-o pe Gabriela Bereș pentru a continua dezvoltarea operațiunilor companiei pe 15 piețe, din rolul de Director Regional Puratos pentru Europa de Est. Aceasta va conduce activitățile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia şi Bosnia-Herțegovina și operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan şi Uzbekistan, unde compania este reprezentată prin reţele de distribuitori locali. Gabriela își menține rolul de coordonare a operațiunilor din România, pe care l-a deținut în ultimii cinci ani.

„În 13 ani de activitate în echipa Puratos, am învățat că inovația, spiritul antreprenorial şi preocuparea reală pentru nevoile clienților te fac mai agil într-o piață atât de dinamică și provocatoare precum cea a ingredientelor pentru industria alimentară. Pornesc pe acest drum cu gândul de a construi pe experiența și succesul local, păstrându-mă deschisă la influența și oportunitățile de dezvoltare pe care această regiune ni le oferă”, a declarat Gabriela Bereș, Director Regional Puratos pentru Europa de Est.

”Prin numirea Gabrielei Bereş ca director regional, Puratos promovează oameni talentați din interiorul companiei. De asemenea, vizăm să creştem prezenţa Puratos pe aceste pieţe şi să folosim oportunităţile de creştere care pot veni din îmbunătăţirea colaborării între echipe și schimbul de bune practici. Subsidiara din România a avut performanţe foarte bune în ultimii ani pentru că alături de echipa sa au luat decizii de business curajoase, care au pus întotdeauna clientul şi consumatorul pe primul loc. Am convingerea că Gabriela Bereș va inspira toate echipele și le va mobiliza către noi oportunități de dezvoltare”, a declarat Piet Sanders, Markets Director for Northern & Eastern Europe.

Anterior acestei perioade, Gabriela Bereş a ocupat succesiv pozițiile de director operațional şi de director de resurse umane în cadrul sucursalei Puratos România. Gabriela este licențiată a Facultăţii de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, și deține un Executive MBA româno-american, la ASEBUSS.

Puratos este un grup internaţional care oferă o gamă largă de produse și expertiză în aplicaţii finite pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie atât pentru clienții artizani, industriali sau din domeniile retail și Horeca. Compania a fost fondată în Belgia în 1919, cu sediul central la Bruxelles și are o prezență în 100 de ţări prin sucursale și distribuitori. În România, Puratos este prezent din 1995, având în prezent o unitate de producție în județul Ilfov.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content