Acasă > Știri > Profi a inaugurat trei magazine noi

Profi a inaugurat trei magazine noi

Profi, retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, a inaugurat trei noi magazine, localizate în Botoșani, Scărișoara și Timișoara. Cu aceste noi deschideri, Profi a adăugat deja 13 unități noi în 2018.

Unitatea în format City din Botoșani se află pe str. Primăverii, nr. 35, și se întinde pe o suprafață totală de 267 mp, a cărei sală de vânzări măsoară 195 mp.

În același format se găsește și magazinul deschis azi la Timișoara, pe B-dul Take Ionescu, nr. 2. Acesta are o suprafață totală de 168 mp, cu o suprafață de vânzare de 93 mp.

Cel din Scărișoara, județul Olt, a fost inaugurat în format Loco pe str. Romanați, nr. 71, și este amplasat pe o suprafață totală de 300 mp, din care sala de vânzări ocupă 205 mp.

Cu 708 magazine prezente în 385 de localități, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Retailerul a încheiat anul financiar 2016 cu afaceri de peste 3,54 miliarde de lei, cu aproape 40% mai mult decât în anul fiscal precedent, iar pentru 2017 retailerul estimează că va atinge pragul de 1 miliard de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content