Acasă > Știri > Profi continuă expansiunea la început de noiembrie

Profi continuă expansiunea la început de noiembrie

Retailerul Profi continuă expansiunea la început de noiembrie, inaugurând cinci magazine la Curtea de Argeș, Săliștea de Sus, Alba Iulia, Bacău și Tismana.

Magazinul deschis în Curtea de Argeș funcționează în format Standard, este situat pe strada Traian nr. 1 și are o suprafață totală de 682 mp, din care suprafața de vânzări este de 447 mp.

Unitățile din Alba Iulia și Bacău funcționează în format City. Cel din Alba Iulia este situat pe B-dul Transilvaniei nr.4 și are o suprafață totală de 441 mp, iar sala de vânzări măsoară 232 mp. Cel din localitatea Bacău este amplasat pe str. 1 Mai, nr. 60, cu o suprafață totală de 326 mp, suprafața de vânzări fiind de 222 mp.

Profi a mai deschis două magazine în format Loco, unul fiind localizat în Săliștea de Sus, județul Maramureș, pe strada L.D. Bindea nr.105. Magazinul are o suprafață totală de 306 mp, sala de vânzări măsurând 206 mp. Al doilea magazin Profi Loco a fost inaugurat în Tismana, județul Gorj, pe strada Principală nr. 254, având o suprafață totală de 352 mp, din care sala de vânzări este de 250 mp. În total, rețeaua Profi Loco numără 156 de unități comerciale.

Cu 652 de magazine prezente în 353 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 3,54 miliarde de lei, cu aproape 40% mai mult decât în anul fiscal precedent.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content