Acasă > Știri > Profi anunță șase noi inaugurări de magazine

Profi anunță șase noi inaugurări de magazine

La doar nouă zile de la începutul lunii noiembrie, Profi a deschis porțile a 11 noi magazine, ultimele șase deschideri, anunțate ieri, fiind în Calafat, Darabani, Deva, Florești, Negru Vodă și Timișoara.

Unitățile din Calafat, Darabani și Deva funcționează în format Standard. Cel din Calafat se găsește la parterul blocului A15 de pe str. T. Vladimirescu și are o suprafață totală de 318 mp, din care sala de vânzări măsoară 238 mp. Al doilea, din Darabani, județul Botoșani, se află pe str. 1 Decembrie, nr.104 și dispune de o suprafață totală de 530 mp, suprafața de vânzări fiind ceva mai mare, de 341 mp.

Al treilea magazin deschis în format Standard, situat în Deva, județul Hunedoara, este amplasat pe str. I. L. Caragiale, nr.20 și măsoară 420 mp, din care sala de vânzări este de 269 mp.

Sub formatul City, retailerul a deschis magazinele din Florești și Timișoara. Unitatea din Florești, județul Cluj, este amplasată pe str. Tauti, nr.13, cu un spațiu de vânzări de 98 mp. Al doilea magazin recent inaugurat în format City este amplasat în Timișoara la parterul bl. C14 de pe str. Ștefan cel Mare, nr.45 și se întinde pe o suprafață totală de 158 mp, suprafața de vânzări fiind de 118 mp.

Cel de-al șaselea magazin este în format Loco și a fost inaugurat în comuna Negru Vodă din județul Constanța. Adresa unității este Șoseaua Constanței, nr.13B și are o suprafață totală de 356 mp, sala de vânzări măsurând 245 mp.

Cu 658 de magazine prezente în 358 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 3,54 miliarde de lei, cu aproape 40% mai mult decât în anul fiscal precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content