Acasă > Știri > Profi anunță primele deschideri din luna octombrie

Profi anunță primele deschideri din luna octombrie

Rețeaua Profi continuă extinderea și în luna octombrie, retailerul inaugurând săptămâna aceasta câte un magazin la Brașov, Rona de Sus și București.

Unitatea din Brașov se prezintă în format Standard, pe Str. Brazilor, nr.31, și se întinde pe o suprafață totală de 469 de metri pătrați, spațiul de vânzări fiind de 292 metri pătrați.

Magazinul deschis la Rona de Sus, în județul Maramureș, se află pe Str. Principală, nr.103. În format Loco, acesta se întinde pe o suprafață totală de 391 metri pătrați, cu o sală de vânzări de 253 metri pătrați.

Locația din Capitală este în format City și se găsește pe Str. Nerva Traian, nr.17-19, bl. M70, sector 3, cu o suprafață totală de 152 metri pătrați, din care suprafața de vânzări este de 111 metri pătrați.

Cu magazine prezente în 344 de localități și o echipă de peste 12.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 3,54 miliarde de lei, cu aproape 40% mai mult decât în anul fiscal precedent.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content