Acasă > Știri > Producătorul Eti are un nou Director de Marketing

Producătorul Eti are un nou Director de Marketing

Cristina Hamilton, fostul Director de Marketing al Granddis, a preluat la începutul lunii august conducerea departamentului de marketing al producătorului de dulciuri Eti în regiunea Europei Centrale și de Est. Astfel, managera revine în industria dulciurilor, aceasta fiind în perioada 2010-2016 Group Brand Manager în cadrul Kandia.

”Atribuțiile principale în cadrul acestei poziții sunt adaptarea portofoliului de branduri și produse Eti pentru piețele din CEE, precum și dezvoltarea strategiilor de susținere a acestora”, a declarat pentru Progresiv Cristina Hamilton.

Cristina Hamilton are o experiență de peste 15 ani în industria FMCG, activând în companii precum Strauss România, Carslberg Group și Kandia.

Compania de origine turcă Eti este în prezent unul dintre cei mai mari producători de dulciuri de pe piața românească. Construcția fabricii sale din Craiova, amplasată pe un teren de 8 hectare, a fost finalizată în luna mai 2016, la un an după ce a fost înființată prima filială Eti din afara Turciei - ETI European Food Industries SA România. Stadiul actual al fabricii este proiectat pentru extinderi viitoare planificate, ce vor deservi piețele din Balcani și ECE.

 

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content