Acasă > Știri > În primele nouă luni, Campari a obținut un avans de 8,1% al afacerilor

În primele nouă luni, Campari a obținut un avans de 8,1% al afacerilor

Producătorul italian de băuturi alcoolice, Gruppo Campari, a înregistrat o creștere a veniturilor de 8,1% în primele trei trimestre ale acestui an, vânzările ajungând la aproape 1,28 miliarde de euro.

Compania, producător al mărcilor precum Aperol, Campari, Wild Turkey și Grand Marnier, pune avansul pe baza creșterii puternice a nivelului de priorități globale (+ 7,4%) și de priorități regionale (+ 13,5%).

„Am obținut rezultate foarte bune în primele nouă luni ale anului 2017, am avut o creștere susținută, atât în termeni organici, cât la nivel de raportare, în ceea ce privește toți indicatorii de performanță", a declarat Bob Kunze-Concewitz, CEO al Gruppo Campari.

În acest an, Campari a cesionat un număr de active, incluzând vânzarea Lemonsoda către Royal Unibrew și a Carolans și Irlanda Mist către Heaven Hill Brands.

„Rămânem încrezători în realizarea unei performanțe pozitive în rândul indicatorilor cheie pentru acest an, determinată de depășirea priorităților globale și regionale cu marjă mare în piețele dezvoltate cheie”, a conchis Kunze-Concewitz.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content