Acasă > Știri > Potențialul României ca destinație pentru investiții, la Foreign Investors Summit

Potențialul României ca destinație pentru investiții, la Foreign Investors Summit

Cu o creștere economică de 7% în 2017, România va rămâne și în acest an, potrivit analiștilor, în topul țărilor din Uniunea Europeană care se bucură de o evoluție pozitivă a economiei. În acest context, Business Review organizează în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie cea de-a cincea ediție a Foreign Investors Summit, eveniment care va radiografia potențialul României ca destinație pentru investiții.

Cea de-a cincea ediție a Foreign Investors Summit va reuni la hotel Sheraton din București cele mai importante comunități de business din România, speakeri internaționali și reprezentanți ai mediului de business local. Împreună, participanții vor dezbate teme de interes ce țin de strategia de țară și îmbunătățirea condițiilor de afaceri din România, atuurile țării noastre în competiția cu alte țări pentru atragerea investițiilor străine și modul în care corporațiile și startup-urile pot conlucra pentru a atinge performanța și pentru a se extinde international.

Printre companiile care vor participa la eveniment se numără S&P Global Ratings, Draxlmaier Group, Oracle România, Microsoft România, Google România, Noerr, Ernst&Young și Vastint. Pentru a vizualiza lista actualizată a companiilor participante și a speakerilor  poți accesa site-ul Business Review /Events.

Cei interesați de participarea la eveniment pot folosi codul de reducere PROG2018 pentru a obține un discount de 15% la înregistrare. De asemenea, aceștia se pot înscrie și prin e-mail către events@business-review.eu, unde pot trimite numele, numărul de telfon mobil și detaliile pentru plată.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content