Acasă > Știri > PepsiCo România își extinde capacitatea de depozitare în zona Capitalei cu 27.000 mp

PepsiCo România își extinde capacitatea de depozitare în zona Capitalei cu 27.000 mp

PepsiCo România a semnat recent două tranzacții pentru închirierea de spații de depozitare totalizând  27.000 de metri pătrați, situate în parcurile logistice ale CTP România și Helios Phoenix Group, potrivit informațiilor furnizate de Dunwell -agenția de brokeraj specializată în segmentul industrial al pieței imobiliare.

“Prima tranzacție intermediată de Dunwell se referă la extinderea cu 10.000 mp a depozitului Pepsi din parcul logistic CTPark Bucharest, situat la km 13 al autostrăzii A1. Este vorba de un spațiu aflat într-o clădire nouă, a cărei construcție s-a încheiat în octombrie a.c. Clădirea a fost realizată conform standardelor CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est”, se arată în comunicatul transmis de brokerul imobiliar.
În zona de vest a Bucureștiului, în apropiere de autostrada A1, PepsiCo deține o fabrică de băuturi răcoritoare inaugurată în 2009 printr-o investiție de 150 de milioane de dolari. La momentul inaugurării, aceasta era cea mai mare unitate de producție a Pepsi din Europa.

A doua tranzacție a avut ca obiect închirierea unui spațiu de 17.000 mp din parcul logistic Olympian Park East Bucharest din Popești-Leordeni, proiect deținut de Helios Phoenix Group. Clădirea aflată în construcție are programată livrarea în luna martie a anului viitor. Aceasta va deservi divizia de snackuri a producătorului PepsiCo România, a cărei fabrică este situată în aceeași zonă (de sud) a Bucureștiului.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content