Acasă > Știri > PepsiCo are un nou director comercial pentru zona Balcanilor de Est

PepsiCo are un nou director comercial pentru zona Balcanilor de Est

Adrian Lăcătuș va ocupa începând cu 3 ianuarie 2019 funcția de Commercial Senior Director pentru PepsiCo Balcanii de Est, în timp ce Nikos Tzinieris devine Vice President Sales pentru PepsiCo Rusia, anunță compania.

Adrian Lăcătuș are o experiență de peste 14 ani în industria FMCG. Înainte de a se alătura echipei PepsiCo, Adrian Lăcătuș a lucrat la Mars, în Bulgaria, ca Market Director, având sarcina de a conduce organizarea trans-funcțională a companiei. În prealabil, a avut roluri de conducere în departamentele Commercial, Finance și Supply Chain la Wrigley și Heidi Chocolate. Deține un Master în Economie de la Academia de Studii Economice din București.

Printre realizările lui Adrian se numără optimizarea proceselor Route to Market în România și conducerea planurilor de Sales Capability pentru regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord), care au dus la o orientare mai bună către client.

În același timp, Nikos Tzinieris a fost promovat într-un nou rol, ca Vice President Sales, Rusia. În ultimii patru ani, Nikos a condus organizația PepsiCo în regiunea Balcanilor de Est.

PepsiCo a generat peste 63 miliarde dolari venit net în 2016, adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker și Tropicana. Portofoliul PepsiCo cuprinde 22 de branduri ce generează fiecare peste un miliard de dolari în vânzări anuale în retail.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content