Acasă > Știri > Penny Market planifică 4 noi deschideri pentru septembrie

Penny Market planifică 4 noi deschideri pentru septembrie

REWE România continuă planul de extindere și deschide în luna septembrie patru noi magazine Penny Market în București și în alte trei județe din România. Astfel, grupul ajunge la 209 magazine deschise până în prezent.

Prima deschidere din luna septembrie este planificată pentru 6 septembrie, reprezentând un magazin Penny Market localizat pe Șoseaua Colentina din Capitală. Unitatea are o suprafață de 878 mp și 14 angajați.

Seria inaugurărilor va continua cu un magazin Penny Market în Brăila (2.172 mp și 30 de angajați), Penny Market Bacău (1.161 mp și 16 angajați) și Penny Market Simeria (județul Hunedoara), cu 1.408 mp și 15 angajați.

REWE România a deschis primul magazin Penny Market în 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, grupul deține 209 magazine Penny Market la nivel național și aproximativ 4.000 de angajați. Expansiunea locală continuă și în acest an cu un număr de 20 – 25 de magazine noi. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 2,86 miliarde de lei, în creștere cu circa 8% față de anul precedent și a raportat un profit net de 23,75 milioane de lei, în creștere cu circa 85%.

Citiți în numărul din septembrie un interviu acordat în exclusivitate revistei Progresiv de către Oliver Eifler, Managing Director al Penny Market, în cadrul căruia acesta detaliază traseul pe care compania l-a parcurs în procesul de remodelare al rețelei de magazine și de ce acest pariu de 80 de milioane de euro anual a fost unul riscant.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content