Acasă > Știri > Penny Market are în plan 3 deschideri pentru luna octombrie

Penny Market are în plan 3 deschideri pentru luna octombrie

Rewe România continuă planul de extindere și anunță ca are în plan să deschidă trei noi magazine Penny Market până la finalul lunii octombrie. Astfel, rețeaua de magazine va ajunge la 212 unități comerciale.

Prima deschidere a lunii octombrie va fi în Iași, acesta fiind și primul Penny Market din oraș. Magazinul este amplasat pe strada Pantelimon Halipa, nr. 12A, are un spațiu de circa 1.400 de metri pătrați.

Seria deschiderilor din luna octombrie va continua cu:

  •  Penny Market Agigea va fi deschis pe str. Trandafirului nr. 1 colț cu str. Bujorului nr. 2 și are o suprafață de 1.465 de metri pătrați. 
  •  Magazinul care va fi inaugurat în Satu Mare este a treia locație pe care Penny Market o deține în această localitate. Magazinul se află pe B-dul Cloșca nr. 47 și are o suprafață de 1.515 metri pătrați. 

”Cu un design modern și elegant, clienții se vor putea bucura de o experiență complet nouă la cumpărături, magazinele Penny Market fiind organizate astfel încât să ajute experiența la cumpărături și să le ofere tuturor acces la articole proaspete, atent selecționate zi de zi”, au precizat reprezentanții companiei.

Penny Market este deținut de grupului german Rewe,  unul dintre cei mai activi retaileri din România. Rewe România va deține 212 magazine Penny Market pana la sfârșitul lunii octombrie, iar  întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content