Acasă > Știri > PayPoint România are un nou Director de Operațiuni

PayPoint România are un nou Director de Operațiuni

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, a numit-o pe Mihaela Pavel în funcția de Director de Operațiuni. În acest rol, Mihaela coordonează departamentele Contact Centre, Support & Compliance și Credit & Collection.

Mihaela Pavel are o carieră de peste 26 ani în industria financiară, începută în cadrul Raiffeisen Bank, pentru ca ulterior să își dezvolte experiența în OTP Bank România și BRD – Groupe Société Générale. Mihaela a petrecut peste jumătate din carieră în zona operațiunilor bancare, iar aria sa de expertiză include: aprobare, colectare și monitorizare credite retail, sisteme de plăți simple și documentare, cash operations management, popriri, trezorerie back-office. Totodată, a coordonat echipe specializate în process management și optimizarea fluxurilor de lucru.

„Rolul diviziei Operațiuni în cadrul PayPoint a evoluat foarte mult de la intrarea noastră pe piață, în 2008, odată cu extinderea portofoliului de servicii și a rețelei de comercianți. Acum, în contextul achiziției Payzone, importanța acestei divizii este cu atât mai mare: gestionăm o rețea crescută de comercianți parteneri şi avem un portofoliu extins de furnizori parteneri pentru care procesăm plăți, viitorul stând sub amprenta obiectivelor de creştere şi eficientizare. Este astfel necesar să asigurăm în continuare derularea optimă a operațiunilor şi oferirea tuturor serviciilor la parametrii calitativi cu care ne-am obişnuit partenerii şi suntem convinşi că Mihaela va juca un rol important în acest proces”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director al PayPoint România.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienți prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, compania are încheiate contracte cu 162 clienți importanți din domeniul telecomunicațiilor, al utilităților, al serviciilor financiare şi nu numai.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content