Acasă > Știri > Patrick Espasa, fostul Director General Auchan România, preia o poziție globală

Patrick Espasa, fostul Director General Auchan România, preia o poziție globală

Patrick Espasa, managerul care a fost la conducerea Auchan România în perioada 2009-2014, renunță la poziția de Director General al Auchan Retail Franța pentru funcția de Director pentru Parteneriate Internaționale la nivelul grupului.

Cu o experiență de peste 40 de ani în cadrul Auchan, Patrick Espasa va coordona departamentul de parteneriate internaționale la nivelul grupului, cum a fost de exemplu joint-venture-ul cu Alibaba pe piața din China.

Managerul a fost la conducerea Auchan Retail Frața în ultimii ani, iar anterior a fost la conducerea afacerilor retailerului francez pe piața din Italia și România. Espasa va fi înlocuit în funcție de Ali Khosrovi, manager care s-a alăturat Auchan în 1993, și a urcat treptat de la poziția de manager de raion, până la director de resurse umane, Director General al Immochan Franța. Khosrovi a fost numit la vârful Auchan Retail Franța după un prim semestru în care vânzările nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor – declin de 1,8% la nivelul cifrei de afaceri și scădere de 30% a profitului comparativ cu același interval al anului precedent.

Auchan este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de retail globală, operând 3.715 magazine la nivelul grupului și o cifră de afaceri de 51,7 miliarde de euro în 2016.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content