Acasă > Știri > Paco Supermarkets, investiție de 250.000 de euro în al 13-lea magazin

Paco Supermarkets, investiție de 250.000 de euro în al 13-lea magazin

Rețeaua Paco Supermarkets, deținută de antreprenorul Feliciu Paraschiv, s-a extins cu un nou magazin, în Focșani, investiția ridicându-se la aproximativ 250.000 de euro.

Aceasta este a 9-a unitate comercială pe care retailerul o operează în Focșani și al 13-lea supermarket din rețea. Mai mult, planurile de dezvoltare nu se opresc aici, retailerul având pe listă cel puțin o deschidere până la finalul lui 2019.

Noul magazin Paco este situat la intersecția dintre bulevardul Brăilei și strada Bucegi, are o suprafață de vânzare de 300 de metri pătrați. Și funcționează sub conceptul «black market» care a fost perfecționat.
”Magazinul are o poziție strategică, așa că spațiul nu a fost vânat doar de noi și, chiar dacă este la aproximativ 600 de metri de o altă unitate Paco, am preferat să luăm noi spațiul și să nu lăsăm loc competitorilor pentru extindere”, a precizat Feliciu Paraschiv, Director General al companiei.

În ceea ce privește sortimentația, magazinul pune la dispoziția clienților 10.000 de SKU-uri, iar la raionul fresh food gătim peste 12 feluri de mâncare zilnic pentru acasă, la vedere în fața clienților.

Prezent pe piața de retail locală încă din 1995, Paco Supermarkets este unul dintre cei mai importanți retaileri din zona Vrancei, deținând 13 magazine în localitățile Focșani, Jariștea, Vidra și Odobești. Paco Prod Serv, compania care deține magazinele Paco Supermarkets, a încheiat anul 2018 cu afaceri de 96,7 milioane de lei, în creștere cu 15% față de anul precedent, potrivit informațiilor publicate pe Ministerul de Finanțe.

Mai multe informații despre conceptul black market, dar și despre atuurile pe care mizează rețeaua Paco Supermarkets aflați dintr-un material pe larg în ediția de august a revistei Progresiv.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content