Acasă > Știri > Orkla preia un producător danez de articole de panificație

Orkla preia un producător danez de articole de panificație

Orkla, prin intermediul subsidiarei Orkla Foods Danemarca, va achiziționa 90% din acțiunile Easyfood, un producător danez de articole de panificație destinate canalului out-of-home, valoarea tranzacției fiind de 50,8 milioane dolari, scrie Foodbev.com.

Fondată în anul 2000, compania Easyfood a raportat în ultimul an financiar (octombrie 2017-octombrie 2018) o cifră de afaceri de 48,7 milioane de dolari și are 144 de angajați. Easyfood produce o gamă largă de produse de panificație pentru brutării, magazine de proximitate, cafenele, benzinării și sectorul alimentar.

“Prin această achiziție ne consolidăm poziția în segmentul out-of-home și pe canale care experimentează o creștere mai mare decât retailul tradițional”, a spus Carsten Hänel, CEO Orkla Foods Danemarca.

Tranzacția completează lanțul de achiziții realizate anul trecut de către Orkla printre care se numără producătorul de cereale pentru micul dejun Struer Brød, compania britanică Chocolatier County Confectionery și lanțul danez de pizza Gorm's.

Sursă foto: Easyfood Facebook

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content