Acasă > Știri > O nouă brutărie pe harta locațiilor Brot Manufactur, în zona Tineretului

O nouă brutărie pe harta locațiilor Brot Manufactur, în zona Tineretului

Brot Manufactur, brutărie tradițională germană, a inaugurat cea de-a cincea locație din țara noastră, în Capitală, zona Tineretului. Ca și în celelalte patru locații din România, în noul magazin există o gamă largă de produse de panificație bazate pe tradiție și calitate germană.

„De la deschiderea ultimului magazin în 2016 am fost surprinși într-un mod plăcut să aflăm că interesul pentru produsele noastre a crescut simțitor în rândul clienților Brot Manufactur. Decizia să deschidem un nou magazin în zona Tineretului a fost susținută de dorința de a furniza produsele noastre și în alte zone decât cele cunoscute (...). Tot ceea ce vindem este realizat integral din ingrediente naturale, după rețete tradiționale nemțești și cel mai important, nu sunt produse industrial”, a declarat Frieder Wöhrmann, directorul general al Brot Manufactur.

În noua locație, situată pe strada Maria Tănase nr 3, Bl. 13, Parter, Sectorul 4, brutăria produce un sortiment de 12 tipuri de pâine cu ingrediente precum făină de secară, făină de grâu, făină de grâu spelta, semințe de in, anason și floarea soarelui.

Brot Manufactur este un business de familie ”născut” din lipsa unei brutării cu produse tradiționale din care proprietarii - o familie româno-germană - să se poată aproviziona, dar și din dorința acestora de a le oferi bucureștenilor posibilitatea de a consuma pâine nemțească produsă după rețete tradiționale.

Prima unitate Brot Manufactur a fost inaugurată în aprilie 2014 în cartierul Aviatorilor, iar investiția s-a ridicat la circa 200.000 de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content