Acasă > Știri > Număr record de nominalizări la Progresiv Awards

Număr record de nominalizări la Progresiv Awards

Prima etapă a competiției Progresiv Awards, încheiată vineri 9 februarie, a atras un număr record de înscrieri și nominalizări la toate cele 10 categorii.

În etapa următoare, nominalizările și autonominalizările vor fi validate, analizate și notate de către Consiliul de Specialiști Progresiv Awards care poate propune, la rândul său, mai multe nominalizări. Nominalizările care primesc cele mai multe puncte (Top 5) de la membrii Consiliului de Specialiști vor intra în lista de finaliști ce va fi publicată pe www.progresivawards.ro cel târziu la data de 16 februarie 2018.

Cei 5 finaliști per categorie vor intra apoi în etapa de votare, ce se va desfășura în perioada 19 februarie - 15 martie 2018, ora 12:00 PM. În această etapă, Progresiv trimite prin email către fiecare din cei 15.000 de middle&top manageri din retailul alimentar, FMCG și domeniile conexe, selectați din baza de date Progresiv, câte un link unic de accesare a formularului de votare.

Linkurile unice garantează faptul că o persoană poate vota o singură dată, deoarece ele devin inactive după prima accesare. Generarea linkurilor unice de votare și centralizarea datelor furnizate în formularele de votare se realizează de către Ipsos România, Research Partner al competiției Progresiv Awards.

Procesul de votare este unul încrucișat, astfel:

Câștigătorii premiilor “Best International Retailer”, “Best Local Retailer”, “Best New Store” sunt aleși exclusiv de către furnizori;

Câștigătorii premiilor “Best FMCG Supplier”, “Best New Food Product” și “Best New Non-Food Product” sunt aleși exclusiv de către retaileri;

Câștigătorii premiilor “Best Distribution Company”, “Best In-Store Project ”, “Best CSR Project in Retail & FMCG” și "Outstanding leadership" sunt aleși de către întreaga industrie de retail & FMCG, cu excepția managerilor din companiile finaliste la aceste categorii care vor primi formulare de vot personalizate, astfel încât să nu existe posibilitatea de a-și vota proiectul/compania.

Câștigătorii Progresiv Awards vor fi anunțați și vor primi trofeele unicat în cadrul Galei Progresiv Awards ce va avea loc la Casino-ul Sinaia pe data de 15 martie 2018.

Proiectul Progresiv Awards a pornit din dorința de a evidenția oamenii, organizațiile, brandurile și proiectele de succes din piața FMCG care setează trenduri și contribuie an de an la dezvoltarea industriei, precum și rolul parteneriatelor puternice între retaileri și furnizori.
Mecanismul Progresiv Awards este unul simplu, transparent și obiectiv.

Pentru mai multe detalii, accesați www.progresivawards.ro.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content