Acasă > Știri > Nestlé investește 26,5 mil. dolari în modernizarea fabricii din Ucraina

Nestlé investește 26,5 mil. dolari în modernizarea fabricii din Ucraina

Nestlé a anunțat că va investi 26,5 milioane de dolari în modernizarea unității de producție din Kharkiv, Ucraina. Proiectul se va derula în două etape: transformarea centrului logistic în fabrică și transferul liniilor de producție în spații noi.

Compania a declarat că proiectul final pentru remodelarea fabricii a fost aprobat la începutul acestui an și estimează că modernizarea unității va fi finalizată până în 2021.

„Reconstrucția nu numai că va îmbunătăți liniile de producție, făcându-le mai eficiente și mai automatizate, dar și îmbunătățind în mod semnificativ rețetele și tehnologia produselor, în special reducând conținutul de grăsimi din produse”, a delcarat Ansgar Bornemann, cel care conduce operațiunile companiei în Ucraina și Republica Moldova.

Aproape jumătate din volumul produs în prezent în fabrica din Ucraina este exportat în UE și de acolo, mai departe în alte țări. Facilitatea de producție din Kharkiv produce alimente precum cartofi piure și supe pe bază de tăiței pentru brandul Mivina al Nestlé.

Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, a raportat la nivel global o creștere organică de 2,4%, cu 1,6% creștere internă și 0,8% creștere a prețului pentru 2017. În Europa de Est, avansul a fost de 5-6%, Nestlé România fiind unul dintre cei mai performanți actori ai regiunii. La nivel global, compania este prezentă în 191 de țări, are 328.000 de angajați și peste 2.000 de produse în portofoliu.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content