Acasă > Știri > Natalia Stroe, promovată la vârful Coca-Cola Company în Cehia și Slovacia

Natalia Stroe, promovată la vârful Coca-Cola Company în Cehia și Slovacia

Natalia Stroe, un manager cu experiență vastă în sistemul Coca-Cola, a preluat conducerea Coca-Cola Company în Cehia și Slovacia. Anterior acestei numiri, Natalia a ocupat funcția de Country Sales Manager pentru îmbuteliatorul Coca-Cola HBC, în Bulgaria.

Natalia Stroe are o experiență de aproape 17 ani în industria bunurilor de larg consum, în ultimii 15 ani ocupând diverse poziții în sistemul Coca-Cola. Rolurile sale anterioare includ managementul vânzărilor regionale și al departamentului de marketing pentru piața locală în cadrul Coca-Cola HBC, dar și managementul portofoliului de băuturi necarbonatate pentru România și Moldova în cadrul Coca-Cola Company.

Compania Coca-Cola este cel mai mare jucător global din industria băuturilor răcoritoare din lume, cu peste 500 de branduri în portofoliu, distribuite în peste 200 de ţări. Valoarea cumulată a brandurilor sale este estimată la 20 de miliarde de dolari.

În România, sistemul Coca-Cola este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola Hellenic (CCH) România - compania care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content