Acasă > Știri > Mars are un nou Director Logistică pentru Europa Centrală

Mars are un nou Director Logistică pentru Europa Centrală

Mars, unul dintre cei mai importanți producători din lume în domeniul alimentar și de hrană pentru animale, are un nou membru în echipa sa de conducere din Europa Centrală. Sophie Gaspard se alătură în calitate de Director Logistică și Aprovizionare.

Sophie Gaspard are peste 18 ani de experiență în domeniul managementului lanțului de aprovizionare. Ea s-a alăturat companiei Mars în 2008 și a deținut o serie de roluri atât pe piețele locale, cât și la nivel regional. În calitatea sa anterioară de Director de Excelență Logistică și Aprovizionare pentru Europa și Rusia, în cadrul Mars Confectionery, a făcut parte din echipa Regional Supply Leadership Team. Înainte, Sophie a ocupat poziții de coordonare în proiecte la nivel european și a fost parte din echipa de management din Franța.

În noul său rol, Sophie este responsabilă pentru supravegherea și coordonarea lanțului de aprovizionare în cadrul Mars Europa Centrală, regiune din care face parte și România.

"Mars are o cultură organizațională unică, care ne permite tuturor să învățăm și să ne dezvoltăm constant. Sunt foarte încântată și abia aștept să dobândesc experiență profesională pe piețele din Europa Centrală, alături de o echipă plină de asociați talentați. Principala mea preocupare va fi ca parteneriatele cu clienții și cu furnizorii noștri logistici să impulsioneze lanțul de aprovizionare ", a declarat Sophie Gaspard.

Mars deține un portofoliu larg de branduri cunoscute la nivel global, cum ar fi Pedigree, Whiskas, M&M’s, Snickers, Uncle Ben’s și Orbit. Compania a intrat pe piața din România în 2008. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale, și o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content