Acasă > Știri > L'Oréal România își ia General Manager de la Orbico Group

L'Oréal România își ia General Manager de la Orbico Group

Grupul L’Oréal a numit-o pe Vanya Panayotova în funcția de Country General Manager L’Oréal România, aceasta urmând să preia conducerea companiei începând cu ianuarie 2019. Perioada de tranziție va fi asigurată de Javier Labarta, care are o experiență extinsă în roluri de General Manager în cadrul L’Oréal, din poziția de Director General Interimar. 

Vanya Panayotova are o experiență vastă pe piața românească, unde a deținut două poziții diferite în trecut, pe cea de General Manager al Orbico România și Sector Manager Market Strategy & Planning în cadrul Procter&Gamble. Vanya activează de 20 de ani în sectorul FMCG, în companii precum Procter&Gamble și Mondelez International, unde a deținut poziții în zona Europa de Est și Africa & Orientul Mijlociu. În 2017, Vanya s-a întors în România ca General Manager al Orbico, o companie de distribuție de top, care operează pe 19 piețe. În această perioadă, Vanya a reușit dublarea afacerii companiei în România și integrarea subsidiarei locale în standardele Grupului.

„Sunt onorată să mă alătur echipei L'Oréal România în calitate de Country General Manager și sunt cu adevărat impresionată de reușitele companiei pe o piață foarte exigentă și competitivă. Sunt entuziasmată să fiu parte a unei echipe atât de pasionate, deschise și inovatoare și sunt nerăbdătoare să contribui la misiunea companiei de a oferi frumusețe tuturor’’, a declarat Vanya Panayotova, Country General Manager L'Oréal România.

În ultimi șase anii și jumătate businessul L’Oréal în România a fost condus de Gilles Antoine, acesta fiind promovat în luna iulie în poziția de Country Manager pentru operațiunile din Africa de Sud.

Javier Labarta, maganerul care va gestiona businessul L'Oréal în perioada de interimat, s-a alăturat companiei în urmă cu 27 de ani. Acesta are o carieră de succes în cadrul Grupului. În ultimii ani, Javier a ocupat poziția de Country General Manager pentru L'Oréal America Centrală, rol pe care l-a deținut până la preluarea noii sale misiuni în România.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content