FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > L'Oréal România deschide primul magazin propriu din Timișoara

L'Oréal România deschide primul magazin propriu din Timișoara

L'Oréal România, al doilea cel mai important jucător din industria locală a cosmeticelor, ajunge la o rețea de 12 magazine proprii odată cu deschiderea unei locații Kiehl’s în Timișoara.

Cel de-al șaselea magazin Kiehl’s din rețea este situat în centrul comercial Iulius Mall din Timișoara, la demisol. Decizia de a deschide această locație a fost luată ca urmare a rezultatelor și feedbackului pozitiv primit de pop-up store-ul care a funcționat vara trecută în Timișoara.

L’Oréal România a intrat pe piața magazinelor monobrand în mai 2015, prin deschiderea Kiehl’s în centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Compania administrează în prezent 12 magazine (6 sub brandul Kiehl’s și 6 sub marca NYX), în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Iași.

Producătorul are o istorie de 21 de ani pe piața locală, fiind unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de cosmetice alături de Avon și Beiersdorf. L’Oréal România a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 369,5 milioane de lei, în creștere cu 17% față de 2016, respectiv un profit net de 33,9 milioane de lei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content