Acasă > Știri > L’Oréal achiziționează un producător german de cosmetice vegane

L’Oréal achiziționează un producător german de cosmetice vegane

Grupul francez L’Oréal a anunțat preluarea companiei germane Logocos Naturkosmetik, specializată în vânzarea de produse cosmetice vegane și organice, scrie Globalcosmeticsnews.com.

Prin această tranzacție compania franceză intră pe piața produselor cosmetice vegane în condițiile în care toate brandurile Logocos Naturkosmetik sunt vegane și au certificare bio.

L’Oréal, care nu a dezvăluit valoarea tranzacției, a declarat că intenționează să extindă distribuția brandurilor preluate la nivel internațional, în special în rândul țărilor din vestul Europei. În ultimii ani, compania franceză s-a orientat mai mult spre zona produselor pe bază de plante, în condițiile în care cumpărătorii pun un accent mai mare pe ingredientele articolelor pe care le achiziționează.

L’Oréal a lansat deja o gamă de produse vegane, pe bază de plante originare din India, denumită Botanea, și mai deține marca de produse organice și bio Sanoflore.

Brandurile Logocos Naturkosmetik, printre care se numără și produsele de îngrijire a părului și pielii Sante și Logona, vor fi incluse în oferta diviziei de mass-market.

L’Oréal România a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 369,5 milioane de lei, în creștere cu 17% față de 2016, respectiv un profit net de 33,9 milioane de lei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content