Acasă > Știri > Lidl, la a șasea unitate comercială în Timișoara

Lidl, la a șasea unitate comercială în Timișoara

Discounterul german Lidl continuă investițiile în România și  inaugurează un nou magazin în Timișoara. Prin această deschidere retailerul ajunge să opereze 6 unități comerciale în Timișoara și 215 magazine la nivel național.

Noua unitate Lidl se află pe Strada Simion Bărnuțiu, nr. 28 și are o suprafață de vânzare mai mare decât magazinele standard, de 1.694 de metri pătrați.

Magazinul a fost construit pentru a oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită pentru clienți, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil în ceea ce privește protecția mediului.
Lidl optimizează în mod constant formatul de magazin, astfel că, în ultimul an și jumătate, aproape 200 de unități au fost modernizate, pentru a fi mai prietenoase cu mediul. Spre exemplu, în vederea economisirii de energie, cel de-al șaselea magazin Lidl din Timișoara are un sistem de iluminat cu LED, cu senzor de prezență. Totodată, unitatea este prevăzută cu un sistem de recuperare a căldurii, integrat în instalația de ventilație.

În același timp, noul magazin va fi echipat cu o stație de încărcare pentru automobile electrice, disponibilă pentru clienții săi. Alături de cel mai verde magazin Lidl din zona Aviației din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content