Acasă > Știri > Lidl Irlanda vrea să reducă plasticul din ambalaje cu 20%, până în 2022

Lidl Irlanda vrea să reducă plasticul din ambalaje cu 20%, până în 2022

Lidl Irlanda a anunțat obiectivele noi privind reducerea plasticului din ambalajele proprii, ca parte a unei strategii mai ample de sustenabilitate. Astfel, până în 2022, discounterul urmărește să reducă volumul de ambalaje din plastic cu 20%, iar până în 2025, obiectivul este ca 100% din ambalajele pentru produsele marcă proprie să fie reciclabile, reutilizabile sau regenerabile.

J.P. Scally, directorul general al Lidl Irlanda și Irlanda de Nord, a declarat că „a ascultat feedback-ul de la clienții Lidl, care solicită mai multe ambalaje reciclabile și mai puține din plastic”.

„Ne focusăm asupra problemei ambalajelor din plastic în contextul angajamentelor noastre de sustenabilitate și credem cu tărie că abordarea noastră circulară va oferi o soluție viabilă pe termen lung, fără a compromite în vreun fel capacitatea noastră de a oferi clienților o valoare excepțională”, a adăugat acesta.

Lidl este în prezent pe locul 4 în topul retailerilor din Irlanda, potrivit celor mai recente date de la Kantar Worldpanel. Parte a grupului Schwarz, Lidl este unul dintre cei mai importanți retaileri europeni, operând mai mult de 10.000 de magazine în 27 de țări. Retailerul german a încheiat anul financiar 2015/2016 cu afaceri de 64,6 miliarde de euro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content