Acasă > Știri > Lidl intră cu magazine în gările din Portugalia

Lidl intră cu magazine în gările din Portugalia

Discounterul Lidl a deschis recent supermarketuri în două din cele mai aglomerate gări din Lisabona, care însumează un trafic total de 18 milioane de pasageri pe an, scrie Esmmagazine.

Retailerul urmărește prin această decizie să transforme gările din simple puncte de tranzit în spații unde oamenii pot petrece mai mult timp și care pot atrage locuitorii din acele zone, care nu sunt neapărat călători al acelui mijloc de transport.

Proiectele vor genera 60 de noi locuri de muncă. Unul dintre magazine are o suprafață de 1.300 mp, în timp ce cea de-a doua unitate măsoară circa 1.000 mp.

Totodată, Lidl s-a angajat ca, odată cu aceste deschideri, să reabiliteze zone comune din cele două gări, precum băi, scări și panouri de semnalizare.

Odată cu cele două noi magazine Lidl ajunge la 20 de unități operate în zona Lisabonei.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În România, retailerul german operează 240 de magazine și 4 centre logistice. În 2017, Lidl România a raportat afaceri de 6,5 miliarde de lei, în creștere cu 17% față de anul precedent.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content